Zwijnerij 2 juni verslag

Zwijnerij 2 juni verslag

De 1e officiële zomerdag maakt dorstig, Gelukkig was er volop wijn en verschillende quiches/ kip kluifjes aanwezig.  Maar liefst 22 wijnen uit Catalunia moesten geproefd worden. Alles biologisch en van kleine boeren. Met name door een feestelijke aangelegenheid en het optreden van een geweldige band was het met een kleine 30 man ontzettend vol. De Appeltuin van Bert was erg in trek evenals de wijnen. Alle wijnen scoorden hoog met de Elitia van AV Bodeguers als absolute topper. De verschillende quiches weden in rap tempo aangevoerd en verslonden.

Bert had via zijn jazz connecties een top trio uit US geregeld. Jimmy Halperin is saxofonist met een indrukwekkende internationale carrière, (https://en.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Halperin) en is in Nederland om verschillende marterklassen te geven op o.a. het conservatorium.

Het trio (drum en bas) speelden de sterren van de helder blauwe hemel.

VERDER

Twee van onze leden hebben a.s. zaterdag een expositie. Lenny opent In cafe Eijlders (Leidseplein) om 17:30 de foto- tentoonstelling “gelukkig gescheiden. Roy exposeert werk tijdens de open ateliers Westelijke Eilanden (za, zo en maandag a.s.) http://oawe.nl/directory/roy-jongeling/). Martijn geeft op 23 juni een Pinot Noir proeverij bij Gusto dei Signori in de Amsterdamse Herenstraat. info (martijn@bubbelsmeester,nl) Bij Mik le Chef kan je op 9 juni terecht voor Jazz&Bites. Vanaf 15:00 uur in de Zeemeer(of minder)min. op de Oude Haagseweg 75, 1066 DC. (https://miklechef.eu)

VOLGENDE ZWIJNERIJ 7 July

Als het mooi weer is staat ons iets buitengewoons te wachten, Ik kan er nog niets over kwijt maar denk aan water, zon, rosé, en Nieuwe Meer !!!!!!!!

Binnenkort meer.

Vergeet ook de pure markten niet. 9 juni Amstelpark,  16 juni Amsterdamse bos en 30 juni park Frankendael.


Niet gecategoriseerd
Reacties zijn gesloten.